Sagunt DagupanPublica Levante este diumenge un article sobre l'existència d'un poble a les Filipines que es diu Sagunt en homenatge a un militar nascut al nostre poble que sembla va fer més bé que mal per allí. Pel que sembla el poble té un riu, un pont menut i  una carretera. I la quinta muntanya a l'est.
Parla Coelho molt habitualment en els seus llibres de senyals i de conspiracions universals. Parla Sau de portes obertes que conviden a passar. Parla la vida de casualitats i de causalitats i de casuístiques amb causes desconegudes.
L'astronomia política que  m'agrada practicar no deixa de mirar constel·lacions que calculen de manera meditada l'astrologia de futur de la meua ciutat. Aquella ciutat es va deixar de dir "Dagupan" (agrupament) per dir-se "Sagunto". Per a mi és un senyal que va enviar l'univers per fer-nos entendre el nostre futur. L'agrupació, la creació de grup, la cohesió social i no sols urbanística és el corredor que mirem des de la porta. Per això, crec que és indispensable canviar de nom immediatament. Hem de començar a dir-nos Dagupan.
Jo ja estic empadronat. Vens a viure al meu nou poble?

Entrades populars d'aquest blog

La derrota ideològica del valencianisme polític

Los niños cebra: cuando la inteligencia se convierte en un problema

La prepolítica