Galletas Rio vs l'imperi del moviment

Des que recorde que tincs records prenc Galletas Rio per desdejunar. De vegades, quan no estic molt animat, en un d'eixos dies "tristes grises y opacos que uno omite en su biografia" me'l prenc per sopar. El seu sabor em fa tornar a eixa fase de sobreprotecció on el món és pura fantasia; la meua infància.

L'insostenible model de creixement econòmic amb el qual convivim ha fet que els sectors productius queden relegats davant sectors com ara el financer o el distribuïdor. Els agricultors cobren les taronges o l'oli per baix de preu de cost estranyament.

Els manuals de marqueting et recorden constantment que és millor tindre una bona cartera de clients que tindre un bon producte.

Les decisions macroeconòmiques tenen sempre repercussions microeconòmiques.

Mercadona ha retirat dels seus centres les Galletas Rio. Anteriorment ho havia fet Carrefour i Consum. L'imperi del moviment ha obligat als productors a reduir preu o imposaran la seua marca blanca. La mano que mece el mercado es la que domina el mundo. Les distribuidores tenen els clients. I els clients són idiotes perquè sempre trien allò que se'ls o ferix sense més.

La decisió macro d'ajustar preus de proveïdors m'ha deixat sense les meues galletes. Les mateixes que prenia mirant Heidi, Marco i Banner i Flapi, o trenta anys després per poder anar a treballar o superar un mal dia.

L'imperi del moviment és gran. Passa't a la resistències.

Entrades populars d'aquest blog

La derrota ideològica del valencianisme polític

Los niños cebra: cuando la inteligencia se convierte en un problema

La prepolítica