Bojos per SAU

Bojos per SAU perquè SAU era una passió. El grup català que arribava més enllà. SAU és el precurssor del Pop en català. Res abans d'ells i poc de després ha arribat als nivells de qualitat que va assolir SAU. Segurament si SAU haguera cantat en una altra llengua amb un mercat més ampli estaríem parlant d'un mite de la música dels noranta. No obstant això, ells preferien cantar als pobles amb cases blanques i teulades amb coloms, amb les portes obertes que conviden a passar.

Bojos per Sau perquè alguns ens hem fet persones amb les seues cançons. Aquells que decidirem que no havíem nascut per ser militars, aquells que encara creïem que això es pot salvar, aquells que quan arriben temps dficils tornem al passat, entre dances de timbals, recordant el teu perfum i agafant-nos de la mà.

Bojos per Sau perquè ens hem tornat màgics amb el whisky, perquè volem tornar a desfer-nos els cabells com la primera nit i perquè deu mil anys, un día i sempre esperarem que torne Carles, perquè els poemes i promeses que aquell dia vam segellar mai els oblidarem.

Entrades populars d'aquest blog

La derrota ideològica del valencianisme polític

Los niños cebra: cuando la inteligencia se convierte en un problema

12 coses útils que poden fer els adolescents confinats