Crisi institucional, crisi democràtica, crisi de gestió

En estos moments no hi ha cap apartat polític de la ciutat de Sagunt que funcione correctament. La institució està més desprestigiada que mai. De fet, moltes de les argumentacions dels intolerants segregacionistes es basen a esta idea. L'Ajuntament de Sagunt no els servix, ni el reconeixen, ni els produeix legitimitat. L'audiència pública del Port va ser una mostra ben evident. El nou alcalde del Port (ja ho va avisar la nit de les eleccions) era qui dirigia el debat i demanava silenci i ordre en la sala davant l'acollonatio generalis de l'Alcalde "legal" del nostre municipi. La institució en crisi.
La intolerància ha obert més encara la clavilla democràtica de la intolerància a Sagunt. Aquellos polvos traen estos lodos. Independentment de l'errada que va ser obrir el debat del topònim resulta evident que el comportament de la gent va deixar en mal lloc la institució. Aquells plens no es van suspendre. Es va deixar als regidors com a titelles de fira davant les escopatades d'insults i amenaces d'un grup d'intolerants. Dijous, un altre episodi. Crisi democràtica. I no passa res. Ningú fa cap moviment.
Crisi de gestió. Els plens buits de contingut. Un pur paripé mocional (de mocions) i emocional (d'emocions). Els assumptes no es resolen. La velocitat de gestió baixa al coma. Fotografies sense obres. Lentitud administrativa.
Els polítics estem per a resoldre problemes. No per a crear-los. Davant la crisi total del municipi: crisi institucional, crisi democràtica, crisi de gestió, el BLOC estarà a l'altura.

Entrades populars d'aquest blog

La derrota ideològica del valencianisme polític

Los niños cebra: cuando la inteligencia se convierte en un problema

La prepolítica